Unesite naziv artikla koji želite da pronađete
  • 011 208 46 80
  • veraleks@gmail.com
  • Veraleks Facebook
  • Veraleks Instagram

O nama

Veraleks d.o.o. iz Beograda postoji od 2001. godine. Bavimo se uvozom i distribucijom proizvoda po H.A.C.C.P. standardu za profesionalno održavanje higijene svih vrsta prostora. Naša firma se pozicionirala na tržistu kao kompanija koja nudi izuzetna higijenska rešenja renomiranih italijanskih  proizvodjača.

U prilici smo da Vam ponudimo proizvode viskog italijanskog kvaliteta iz oblasti profesionalne hemije za čišćenje i dezinfekciju brenda SANITEC, RHUTTEN I NEW FADOR, kao i profesionalne papirne galaterije LUCART, VELO I EUROCARTA. Posedujemo širok asortiman pribora za održavanje higijene Vašeg poslovnog prostora, poznatog italijanskog proizvodjača FILMOP.

Raspoloženi smo da budemo Vaš partner na putu podizanja higijene u Vašoj firmi na najveći mogući nivo. Naš tim menadžera prodaje omogućiće Vam kvalitetnu edukaciju kako bi Vaš poslovni prostor odisao besprekornom čistoćom.

Sedište firme je u centru grada Beograda. Posedujemo svoj magancinski prostor kao i svoj vozni park. Uspešno saradjujemo sa mnogobrojim firmama i institucijama u Srbiji.

Budite naš partner i dobićete u najkraćem mogućem roku sve najkvalitetnije proizvode za održavanje higijene Vaše firme, hotela, fabrike, restorana, vrtića, škole, hladnjače...

Dozvolite da vam pokažemo našu profesionalnost, efikasnost i fleksibilnost.

Veraleks d.o.o. © 2020. Sva prava zadržana.